CAMERA

 
ALLES IN DE GATEN HOUDEN

DSH security heeft een afdeling die gespecialiseerd is in het omgaan met stelend personeel. Wij analyseren een probleem situatie, plaatsen verborgen camera’s, monitoren het bedrijf, gaan confrontatie en exitgesprekken aan met de betreffende medewerkers en handelen de ongewenste situatie af. Een opdrachtgever kan door deze werkwijze zich volledig focussen op de Core Business van de onderneming en niet op de vervelende randzaken.

Vaak hebben de leidinggevenden van stelend personeel een persoonlijke band met hen gekregen waardoor deze vervelende situaties persoonlijk kunnen worden. Heel begrijpelijk vinden wij. Daarom begeleiden wij het gehele traject en nemen deze taken uit handen van onze opdrachtgevers.

Camerabeveiliging is daarmee essentieel voor ieder bedrijf en uitgaansgelegenheid. DSH Security is een specialist op het gebied van camerabeveiliging. Sinds jaar en dag levert DSH u de beste camera’s die u nodig heeft om uw eigendommen en/of publiek dag en nacht in de gaten te houden. De beeldopnames zijn haarscherp en eenvoudig te bedienen. Er zijn veel verschillende beveiligingscamera’s beschikbaar. Ieder camera is geschikt voor een ander doel.

Stuur een mail naar info@dshsecurity.com voor meer informatie of een offerte op maat.